facebook instagram linkedin twitter

T.O.P Trainer Level C

Wat houdt het in T.O.P. C voor de klant?
Een T.O.P. Trainer Level C trainer is van zeer hoog niveau en heeft al eerder de volgende opleidingen van Overload Worldwide succesvol afgerond:

  • Mylogenics™
  • Personal Hormonal Profiling™
  • T.O.P Trainer Level A™
  • T.O.P Trainer Level B™

Tijdens de T.O.P. Trainer Level C opleiding worden alle onderdelen samengevoegd en verder uitgediept. Na het volgen van deze opleiding kan een Level C trainer iedere client, zelfs een van olympisch niveau, beter laten presteren. Alle facetten van het (personal)trainersvak komen hier aan bod.

Deze opleiding is alleen geschikt voor trainers, instructeurs, therapeuten etc. die de intentie hebben om zelfs mensen op het hoogste niveau te trainen en begeleiden. Zo leren de trainers diverse olympic lifts en alle 'Dirty Tricks' om de doelstellingen van de klant sneller te bereiken.

overloadT.O.P. Trainer Level A is een speciaal door TheOverloadPrinciple.com ontwikkeld programma voor de sportinstructeurs, fysiotherapeuten, Personal Trainers en Fitness Instructeurs. Het geeft deze trainers alle tools om een fantastisch "custom made" trainingsprogramma voor cliënten te kunnen samenstellen. Een Level A trainer maakt DIRECT verschil en boekt gegarandeerd resultaten bij zijn cliënten.

T.O.P. Trainer Level B is het logische vervolg op de Level A opleiding. Deze opleiding gaat dieper in op diverse intensiverings- en specifieke trainingsmethodes.
Ook onderwerpen als functioneel training, power, acceleratie, decelleratie, snelkracht, explosiefkracht en hormoontrainingen komen hier uitvoerig aan bod.
Kijk hier voor meer info over Mylogenics

Wil jij graag getraind worden door een T.O.P. Trainer level C, neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel mij direct 06 - 43 01 12 89

 

Vragen of Informatie?
NEEM CONTACT OP:

Tel. 06-43011289

Mail naar   mailicon

ADRES:
Maurice Boone Business & Life coach
Van Heemstraweg 82 
6658 KK Beneden-Leeuwen