facebook instagram linkedin twitter

Nicky van Gelder (25) - Doel: Herstellen burn out en de juiste mindset creëren.

Hoe begin je opnieuw met een fijn leven wanneer je de touwtjes los hebt moeten laten? Nou, in ieder geval niet weer die touwtjes stevig vastgrijpen en verder gaan waar je gebleven was. Een stalen reddingsboei gaat je echt niet meer redden. In 2018 ben ik gestrand met een burn-out, hierdoor heb ik 1 jaar thuis gezeten. Een burn-out krijgen op je 23ste lijkt geen goede start. Maar achteraf? Ik zou het bijna iedereen gunnen. Natuurlijk wel met de juiste begeleiding en mindset. Dat klinkt misschien een beetje vreemd maar ik ben er sterker uitgekomen en mentaal sterker worden, dat wil iedereen toch?

Lees meer

Margo Verbeet (20) - Doel: omgaan met de druk die ik mijzelf opleg

Vanaf mijn zesde tot bijna twintigste heb ik iedere dag gestreden om het maximale uit mezelf te halen. Ik moest en zou een betere tennisster worden dan iedereen die ik kon bedenken. Mijn dagen bestonden uit conditie-, kracht- en tennis trainingen. Ook de scholen waar ik op zat hielden rekening met mijn topsport.
De druk die ik ervoer met spelen was erg hoog. Deze had ik mijzelf opgelegd omdat ik zo enorm graag wou presteren en niks goed genoeg vond. Uiteindelijk werd ik door de druk die ik mijzelf oplegde helemaal moedeloos, het lukte niet wat ik wilde en ik kwam tot inzicht dat ik na vier jaar frustratie op de baan iets moest ondernemen. Ik startte met mentale training bij Maurice.

Lees meer

Anneke Vanbrabant (30): afvallen en fit voelen


“Je kent het vast wel: al jaren koop je mooie sportkleding en schrijf je je in bij de sportschool. De eerste vier weken ga je actief aan de slag en dan gaat het allemaal weer de kast in. Daarom heb ik in december besloten om het eens te proberen met een personal trainer. We trainen 2 keer in de week 45 minuten, dat lijkt kort, maar aan het eind sta je echt te zweten.

Lees meer

Vragen of Informatie?
NEEM CONTACT OP:

Tel. 06-43011289

Mail naar   mailicon

ADRES:
Maurice Boone Business & Life coach
Van Heemstraweg 82 
6658 KK Beneden-Leeuwen